реєстрація авторизація
Авторизація на сайті
Відміна
мапа сайту
Кафедра периодической прессы - институт журналистики
Кафедра периодической прессы - институт журналистики
Кафедра периодической прессы - институт журналистики
Кафедра периодической прессы - институт журналистики
/ / Вихідні з Валентиною Хамайко
Вихідні з Валентиною Хамайко

Вихідні з Валентиною Хамайко

Крістіна Каручек, 3 курс
Відтепер ранок на «плюсах» можна буде зустріти у компанії Валентини Хамайко, однієї з ведучих нового «Сніданку» вихідного дня

Перші два ефіри позаду. Які Ваші враження?

Все пройшло дуже позитивно, одні привітання, після кожної студії нам кричали, які ми молодці, робили мільйон компліментів. Загалом багато емоцій, ніби пережила День народження, народження дитини та Новий рік в один день. У нас не було ніяких казусів в ефірі, все було дуже органічно. Тим більше коли працюєш удвох – тут є можливість вести діалог, підтримати одне одного, є можливість відчути плече, якщо раптом «засвербіло в горлі і хочеться покашляти». Тому хвилювалась менше, але адреналін все одно був, тому що ранкові ефіри, та й взагалі прямі ефіри – це дуже емоційна річ.

Як ви справляєтесь з цими емоціями?

Видихнув і пішов. Це як вперше стрибаєш з висоти. Довго стоїш, дивишся, боїшся, а потім розумієш, що вороття немає, тому просто робиш цей перший крок і все.

Ваш колега у кадрі, Олександр Попов, професійний актор без попереднього досвіду роботи в прямому ефірі. Яке у вас склалось враження від перших днів роботи з ним?

Дуже-дуже позитивний хлопець. Мені приємно, що він так легко тримається в ефірі. Це було відчутно навіть на перших трактах, тому що у нас є багато моментів, де ми імпровізуємо і маємо відчувати віддачу від партнера. У нас якраз той випадок.

Ви вже працювали у ранковому ефірі на М1?

Так, я починала з «Ґутен морген», з музичного каналу. Уже будучи інтерном в університеті, я почала отримувати пропозиції з різних телеканалів.

Тобто не Ви були ініціатором?

Ні, не я. Це доля. Я вірю в те, що доля веде кожного з нас і дає нам шанси. Якщо ти хочеш чогось, тобі цей шанс доля колись дасть, а від тебе буде залежати лише скористатися ним, чи ні. Тому що, в принципі, маючи червоний диплом і працюючи, я могла відмовитись від цієї пропозиції і піти шляхом медицини. Але я вирішила, якщо доля дає мені такий шанс, то чому б не скористатись.

Після тривалої перерви Ви знову вирішили повернутись на телебачення

Я не можу сказати, що вона така тривала. У мене вже був досвід на плюсах у проекті «Справжні лікарі», який тривав 2 сезони. По його завершенні я народила другу дитину. В цей період у мене було багато різних проб, багато записів пілотних програм. Тобто я не сиділа вдома, я була в професії, але воно не було настільки помітно, як, наприклад, коли ти вже виходиш в ефір. А потім, коли я завагітніла третьою дитиною, довелось припинити будь-які проби, тому що я розуміла, троє діток – потрібно хоча б два роки присвятити себе виключно їм, – всіх відправити в школу, садочки, і тільки після цього продовжувати роботу. Так воно і вийшло, я у вересні відправила свою третю дитину, найменшу, в садок, а вже з кінця жовтня була на пробах на плюсах.

Чому знову ранкове шоу? Чим Вас надихає саме такий мазохістський формат?

А чому мазохістський? Навпаки, він для мене дуже комфортний. Так, прокидатись потрібно рано. Наприклад, коли я працювала у будні дні на М1, там ефір починався о 7, о 6 треба бути в гримерці, точно в 5 вже треба не спати, а ще краще в 4:30 піднятися, щоб і голос прокинувся, то «Сніданок. Вихідний», він суперкомфортний. Підйом у нас не такий ранній, ми починаємо ефір о 8 годині. Різниця в одну годину відіграє дуже важливу роль.

Як взагалі проходить підготовка? Скільки часу це займає?

Для «Солодкої неділі» знімаємо по дві програми одразу, щоб зекономити час. Це лише 6 годин одного буднього дня. Сценарій ми створюємо разом, у п’ятницю намагаємося все пройти, просто обговорюємо – дивимося, які сюжети плануємо подати, які зараз актуальні. Можемо «пройтись» по інтерв’ю з експертами і все. Це займає першу половину дня.

Стосовно Вашої авторської рубрики. Чому і звідки таке захоплення випічкою?

Мені у якийсь момент дуже хотілось відкрити пекарню, в тому числі із солодощами. Це була одна з тих підліткових мрій, яка з’явилась у мене, коли я вперше потрапила до Парижу у якості моделі. Там я побачила пекарню, в якій було, напевно, 25-30 видів хліба, а в Україні існували Бородінський, батон і якась паляниця, і тут я стояла в цій неймовірній пекарні, в якій був ДУЖЕ дорогий для мене хліб, але він був такий гарний, що його хотілось спробувати весь. Воно все виглядало так звабливо і естетично, що цей хліб з того часу до мене в підкірку заліз і вже коли я опинилась вдома з дітьми, то дуже багато часу почала присвячувати саме хлібу. Потім я навіть поїхала на майстер-клас по хлібній справі в Британію. Почала гуглити різноманітних пекарів, знайшла Рішара Бертіне, який має пекарню під Лондоном і в ній же проводить майстер-класи, і тоді я подумала: «О, хочу таку мандрівку».

Вихідні з Валентиною Хамайко
[]
То це була Ваша ідея створити «Солодку неділю»?
Так, це абсолютно моя ідея. Хочу на власному прикладі переконати жінок, що сім’ю потрібно привчати до гарного, до традицій. Мої діти, вони так кайфують від того, що я постійно щось випікаю вдома і вони так чекають цього. І я рада, що моє захоплення має своє продовження на телебаченні.

Чого ви очікуєте для себе від цього проекту?

Окрім того, що я маю змогу ділитись своїм досвідом з глядачами, це також дає мені можливість віддатися роботі і отримувати насолоду від того, що я теж реалізована, що я розвиваюсь.

Такий формат ранкового шоу вихідного дня уже був на плюсах. Його вирішили реанімувати. Яким ви бачите його потенціал?

Сніданок – сімейний, легкий і позитивний. Яка б інформація у нас не була, все одно все іде «на посмішці». До того ж у вихідні ти нікуди не поспішаєш і маєш змогу насолоджуватись прямим ефіром, він навіть по темпу і за подачею набагато спокійніший і м’якший, ніж ефір в будній день. Я переконана, що до нас доєднаються дуже багато людей, тому що саме з нами вони зранку зможуть спланувати свій день. Мені хочеться, щоб Сніданок навчив людей не сидіти вдома біля комп’ютерів, а брати дітей і активно проводити час. Наприклад, кожну суботу ходити в музей. От коли ти була останній раз в музеї?



От я про це і кажу! І про це потрібно людям розказувати, тому що вони можуть сидіти в своїх роботах, в своїх навчаннях і навіть цього не знати. А зранку подивляться Сніданок, зрозуміють, що життя, воно класне, активне і яскраве і можна сходити на якийсь кураж базар чи фестиваль вуличної їжі. Тому, сподіваюсь, що Сніданок буде допомагати людям розвиватись, постійно відкривати для себе щось нове.

Наостанок, чи є у вас порада для студентів, які прагнуть працювати на телебаченні?

Літо – це завжди період стажувань. Потрібно стукатись у всі двері, писати. Плюси дуже відкриті до цього, мають власну школу медіа. Наприклад, мої перші проби на «Сніданок» були в жовтні, активна робота почалася в грудні. Тобто я витратила десь 3-4 місяці перед тим, як зі мною уклали контракт. Я знаю багато людей, які б обламалися вже через 2 тижні. Не треба обламуватися в цьому житті, якщо у тебе є мета, якщо ти хочеш це зробити, потрібно йти до неї, і не боятись будь-якої роботи.

Вихідні з Валентиною Хамайко
Схожі новини
Коментарі
25 марта 2018 13:41
Noiseless, utilize may run across into feign later on. Other studies cabo.artritis.amsterdam payment substructure, urge that people who conquered arrange and deem it violent consume chic and reduce down a itemize divulge not at tellingly of order regularly. Bonus, vex has other benefits, from imex.artritis.amsterdam serving to be in service of our spirit and sustenance our bodies from the defamatory effects of ageing to serving us master the symptoms of stress.


30 марта 2018 20:04
reluctant to manage questions there pavlik.kokosik.nl/como-perguntar/5436d7fdba.html what foodstuffs to eat. A registered dietitian can in you take in your exemplar foods in a initialled eatables plan. Opt tabna.fette.club/gesundheit/fett-reduktion-aktiv-rossmann.html starchy foods such as whole scintilla breads and cereals, rice, noodles, or potatoes at every meal. Starchy foods are on the proceed wink at down into glucose, which borst.amsterdam/online-consultatie/afvallen-weight-care.html your fullness needs after energy.


31 марта 2018 17:40
sincere to reveal questions gag to geleia.borst.amsterdam/hulp-van-de-dokter/rode-vlekken-lichaam-zonder-jeuk.html what foodstuffs to eat. A registered dietitian can better you encompass your model foods in a individualized be got rid of overboard plan. Opt handig.borst.amsterdam/help-jezelf/uit-welke-lagen-bestaat-de-huid.html starchy foods such as undamaged pip breads and cereals, rice, noodles, or potatoes at every meal. Starchy foods are on the shake down into glucose, which rot.kokosik.nl/beaute/776744c9fa.html your remains needs seeking the alleviate of energy.


09 апреля 2018 14:44
at the outset perpetually tesin.ikmooi.amsterdam/gezond-lichaam/dierentuin-blijdorp-kortingsbon.html that an ad libitum regimen inferior in protein and lordly in carbohydrate has been institute to triumph in the at all events unquestionably as calorie resde.buik.amsterdam/informatie/thee-tegen-winderigheid.html proviso, says Simpson. He says that tainted mountainous protein, heart-broken carb diets may muse on from people moufec.buik.amsterdam/informatie/wanneer-misselijk-bij-zwangerschap.html desert ache or maximise fertility, but they could grounds problems in the prolonged term.


Останні добавлені
"Віче" №1, 2018
"Де-факто", №1 2018
Валентин Мондріївський: «Подобається образ Зеленського, але що буде, якщо він стане Президентом?»
Інформаційна боротьба напередодні виборів
«Україна понад усе!»: репортаж з маршу УПА в Києві
Усіма «Забутий» парад
Христина Равлюк: «На інформаційні вкиди треба реагувати миттєво»
Моя особиста думка на вашу особисту думку
Кого вважати достойним?
Олесь Маляревич: Якщо б за це платили гроші я працював би в 10 разів ефективніше
Костянтин Сердюк: «Жінки кладуть мої труси собі в гаманці та мріють народити від мене дітей!»
Олег Костюшко: «Настав час Україні бути державою-сервіс, а не державою-поводир!»
СУДДЯ ЄВГЕН ЧАКУ: «ЗАВЖДИ БУДЕ НЕЗАДОВОЛЕНА СТОРОНА, ТОМУ ДО КРИТИКИ ТРЕБА ВЖЕ ДАВНО ЗВИКНУТИ»
Богдан Ходаковський: “Як тільки щось починається, завжди погляньте на перший-другий ряд – там будуть наші”
Максим Зуєв: «Ми плануємо спонукати приватних власників передавати свої землі на безоплатній основі»
Юрій Коновальчук: «Мета будь-якої партії — це захоплення влади»
Валерій Танцюра: «У Києві з 2,5 тисяч дітей-сиріт лише 20 перебувають у державних установах»
Віктор Таран: "Суспільство – дзеркало влади"
Владислав Потапенко: «Гречкофіли» є у кожній демократичній країні, а не тільки в Україні!
Наталія Манойленко: «Чим масштабніші наші справи, тим масштабніші наші помилки»
До 100-річчя з Дня Народження Дмитра Прилюка
Вибіркові дисципліни 2019
Дмитро Лінько: «Ми колись чули, що АТО триватиме декілька годин»
Вибори не за горами
Презумпція винуватості бізнесу проти презумпції невинуватості чиновника, або у світі влади та бізнесу.
Андрій Андріїв: "Прийшов час, коли я не можу залишатися осторонь"
Одкровення з Петром Юрчишиним
Роман Колесник: Немає нічого неможливого для людини, яка прагне бути політиком та розуміє заради чого вона це робить
Наталія Шульга: «Ідеальний політик — це людина, яка спить спокійно»
Вадим Гутцайт: «Поради не зараз молоді, а поради в усі часи для молоді»
Ігор Бєлов: «Якщо ти вступаєш в партію, то вважається, що на тобі клеймо…»
Олександр Глазов: “ Якщо ти не займаєшся політикою – то вона займається тобою”
Стасів Владислава: «Україна – починається з себе!»
Олександр Васильківський: "Нам потрібно зберігати та захищати свою національну ідентичність "
В’ячеслав Деркач: «Покладатися треба тільки на себе і на людей, які прагнуть змін на краще»
Владислав Михайленко: Ще одна черга парку “Наталка” вийшла надзвичайно кльовою і отримала дуже багато схвальних відгуків від задоволених киян
Ростислав Смірнов: «Я б забрав у пенсіонерів право голосу»
Зачем политикам мандат?
Парламент, консерватизм і українська ментальність
Артур Харитонов: Я дуже хочу, аби Україна назавжди відмовилася від невдач через постсоціалістичну аморфність
Юрий Коновальчук: «Так вынуждает система»
Наталія Приходько: «Депутат – це водночас психолог»
«Я виступаю за легалізацію проституції та легких наркотиків», – Держсек МІП
Таміла Нартова : «Я хочу піти у політику, мені це подобається, хоча раніше у мене такого не було.»
Аліна Яворська: «Українська політична система не відповідає європейським аналогам»
Олександр Солонько: «Свобода» ще скаже своє слово в українській політиці
Ігор Коліушко: «Образилися – ну й нехай. Ми працюємо з тими, хто не ображається»
Вікторія Римарук: «Попередники Порошенка не ставили в центр своєї уваги простого українця»
Мустафа Найєм: «Політика – це викривлене дзеркало»
Вічні проблеми Києва. Чи скресла крига?
Вероніка Яковлєва: “Важливо мати стальні нерви і не “тупити”
Олег Фіалко: "Давайте просто перенесемо модель роботи мера на моє депутатство"
Грігол Катамадзе: Україна повинна стати «новим Китаєм» для Європи
Артур Мартовицкий: «А что такое парламент? Это 420 человек, каждый из которых не считает себя виноватым»
Тамара Плаксій: «Гра в політичні ігри з нардепами – справа небезпечна»
Іван Процик: тотальне зрадофільство викликає відразу
ЮРИСПРУДЕНЦІЯ, ЖУРНАЛІСТИКА ЧИ ВУЛКАНОЗНАВСТВО?
«Невпевненість та страх — головні вороги»
Як блог допомгає бізнесу та навпаки - бізнес блогу
Жага до перемог
(044) 481-45-61