реєстрація авторизація
Авторизація на сайті
Відміна
мапа сайту
Кафедра периодической прессы - институт журналистики
Кафедра периодической прессы - институт журналистики
Кафедра периодической прессы - институт журналистики
Кафедра периодической прессы - институт журналистики
/ / Сконструюй мрію для шлунку. Інтерв'ю.
Сконструюй мрію для шлунку. Інтерв'ю.

Сконструюй мрію для шлунку. Інтерв'ю.

Роман Бурцев, 1 група, 2 курс.
кулінарія


Співзасновник «Empire Burgers» Кирило Кузнєцов про те, як втілилася у життя ідея бургерів, які може особисто конструювати кожен клієнт.

Коли ми з товаришем Сашею вчилися у Канаді, ми побачили, що там дуже розвинена не лише сфера фастфудів, але й ресторанів, в яких можна скуштувати якісні бургери. По приїзду до Києва, в нас був певний фінансовий бюджет, який ми захотіли вкласти в якусь ідею. Спочатку ми розмірковували над створенням певного аналогу закордонного «Subway», де клієнт сам може створювати бургер із запропонованих йому інгредієнтів.

Важко уявити, що не так багато років тому про таку страву, як суші, в Україні майже ніхто не знав. Особливо дивлячись на таку кількість суші-меню у їстівних закладах зараз. Так само важко було подумати, що ресторани почнуть вводити меню з бургерами, адже це завжди вважалося фастфудом, їжею рівнем нижче. В цьому інтерв’ю Кирило розповість про новий формат бургерів, який вони з другом і партнером Олександром Коваленко планують поширювати й вдосконалювати.

Коли ми з товаришем Сашею вчилися у Канаді, ми побачили, що там дуже розвинена не лише сфера фастфудів, але й ресторанів, в яких можна скуштувати якісні бургери. По приїзду до Києва, в нас був певний фінансовий бюджет, який ми захотіли вкласти в якусь ідею. Спочатку ми розмірковували над створенням певного аналогу закордонного «Subway», де клієнт сам може створювати бургер із запропонованих йому інгредієнтів. Ми все порахували й зрозуміли, що грошей для відкриття власної «точки» нам не вистачить, і вирішили створити сайт, де люди могли б конструювати свої бургери онлайн, а далі використовувати кур’єрську доставку. Паралельно, через старі знайомства, домовились із рестораном «Ланселот» про введення нашої продукції в меню, на вигідних обом сторонам фінансових умовах. Зі створенням сайту й введенням доставки проблем не було, складніше було знайти натуральні, однак доступні в ціні інгредієнти для нашої їжі, а також домовитись із постачальниками, які не хотіли продавати продукцію малими партіями. Крім цього, помітно збільшувала собівартість досить дорога упаковка. Вирішення усіх цих питань зайняло в нас приблизно 3 місяці.

Коли прийшов час назвати нашу, так би мовити, бургерну марку, хотілося вигадати щось круте й лаконічне: «Empire Burgers». Далі потрібно було, щоб про нас дізналися, тому прийшов час ретельно зайнятися питанням реклами. Роздрукували й розповсюдили рекламні флаєри зі знижками й акціями, застосували соціальні мережі, обдзвонили друзів – і справа пішла. На даний момент в меню запропоновано близько п’яти комплектацій наших бургерів, а також можливість створення бургеру на свій смак. Я вважаю, що саме ця креативна можливість є нашою фішкою, окрім цього, від інших, саме ресторанних бургерів, нас відрізняє доступність у ціні.

Зараз наш бізнес є рентабельним, можна навіть сказати, що ми досягли певної стабільності. Тому поєднувати навчання в університеті й роботу стало легше, але ми все одно постійно слідкуємо за рівнем «Empire Burgers» та відгуками людей. Звичайно, створити те, що є зараз, було складно, та в нас ніколи не виникало бажання відмовитися від нашої ідеї, адже нас завжди цікавила наша справа. Плани на майбутнє грандіозні: відкрити власну мережу закладів «Empire Burgers», щоб якомога більше людей про нас дізналося й спробувало наші кулінарні шедеври. Заходьте!

На фото: (Зліва-направо: Кирило та Олександр)

Оцініть написане та прокоментуйте:

Дуже подобається
Подобається
Так собі
Не подобається

Схожі новини
Коментарі
Додати коментар
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылкиВставка защищенной ссылки Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Включите эту картинку для отображения кода безопасности
обновить, если не виден код
Останні добавлені
Питання та програми дисциплін до іспитів ІІ семестр
Антоніна Предко: «Жіноча стать в кіберспорті — це проблема»
AdreN: «Моя роль — найважливіша, якщо я з нею не можу впоратись, то гра може піти не в те русло»
«Київ під підошвою» - концерт Oxxxy в Stereo Plaza
ФК «Динамо» Київ провів Весняний кубок з ком’пютерного футболу
Картини Євгена Гули: кольорова віртуозність
Одноденна практика в УНІАНі
Розкішні тропіки – у центрі столиці!
День практики в «УКРІНФОРМІ»
"Капітолій", №1, 10.12.2016 (50 сторінок А4)
"Меркурій. Детектор правди".№1. (64 сторінки А4)
У Києві нагородили лауреатів премії імені В’ячеслава Чорновола
"САПФО" №6, 2016 (8 сторінок А3)
Українці переживають, але ще не все втрачено
Керуй, якщо зможеш
"САПФО" №5, 2016 (8 сторінок А3)
"Art і Шо тут проісходіт" №6, 2016 (8 сторінок А3)
«Давай виключим світло і будем мовчати»
Дідусь Ленін пішов на пенсію
«Joy Fest»: відкритий доступ до мистецтва
«Иерусалим» теперь в Киеве
Не одні у каное.
«Звездный город» 2.0
Творчість серед кам’яних джунглів
Шалені й молоді
"Art і Шо тут проісходіт" №5, 2016 (12 сторінок А3)
The Washington Post – карати (,) не можна (,) помилувати
"Art і Шо тут проісходіт" №4, 2016 (8 сторінок А3)
"САПФО" №4, 2016 (8 сторінок А3)
"Art і Шо тут проісходіт" №3, 2016 (8 сторінок А3)
Best тому що KNU fest
"САПФО" №2, 2016 (16 сторінок А3)
Чим живе сучасний Донецьк? Репортаж.
«Дорога до Інституту. Думки про все і ні про що»
"САПФО" №3, 2016 (12 сторінок А3)
«Проти мене розгорнули технології «чорного піару»
"Art і Шо тут проісходіт" №2, 2016 (12 сторінок А3)
"Art і Шо тут проісходіт" №1, 2016 (8 сторінок А3)
Кіно та вибори. Повернення.
"САПФО" №1, 2016 (16 сторінок А3)
Дорога додому
Мелодія театру: гармонія в душі
ЧЕРНІГІВ ІСТОРИЧНИЙ: ВСЕ, ЯК УПЕРШЕ
НАРОДЕ, МИ ПРАЦЮЄМО!
Подорож з ІЖ додому
Студенти Інституту журналістики попрацювали у Верховній Раді України
Наталя Іщенко поділилася власним досвідом зі студентами Інституту журналістики
«Та у них, виявляється, класні тексти!»
WINE NOT?
На швидкості вітру та дощу
ПРАЗДНИК И ЛИМОНЫ
Заклинателька злив
ЗАЛІЗНИЦЯ ЯК ПОКЛИКАННЯ
Водій «сьомої категорії»
Жизнь на высоте
Дорожня романтика
Уночі все більш щире, справжнє...
«Тепер я байкер тільки в душі»
Робота водія важка не так фізично, як психологічно
Обратная сторона «баранки»
(044) 481-45-61